Portable

Vertical

Body Shape ger en mycket effektiv lösning för en bekväm, icke-invasiv, kropps & ansiktskonturering för ett brett spektrum av patienter och behandlingsområden. Celluliter och omkrets minsknings behandlingar med Body Shape innebär noll driftstopp och liten eller inget obehag. Korta behandlingstillfällen och enastående resultat, från så lite som en enda session. Innebär hög produktivitet och intäkter för din klinik, och hög tillfredsställelse för dina patienter, som ger dig möjlighet att ta itu med den växande efterfrågan på icke-kirurgisk kroppskonturering behandlingar.

Behandlingsformer med Vakuummasage:

 • Massage
 • Ansiktsbehandlingar för vitalisering av hud eller antirynkbehandlingar
 • Lymfdränage
 • Bindvävsmassage
 • Cellulit behandling
 • Hudregenererande behandlingar
 • Remitterbara behandlingsformer som idrottsskador eller behandling av vissa hudrelaterade åkommor
 • I övigt finns massor med specialbehandlingar som en terapeut kan utföra med rätt kunskap. Dessa behandlingsformer har väldigt lite att göra med utrustningens förutsättningar de ställer höga krav på terapeuten. Går det att utföra ”lipolys” med den ena modellen så går det med alla som har rätt tekniska förutsättningar.

BEHANDLING:

 • Cellulitreducering
 • Hudåtstramning
 • Rynkreducering
 • Återskapar kollagen
 • Kroppsskulptering
 • Lymfdränage