Multi-wave Diodlaser 3 In 1

Mer Information PRODUKTFÖRFRÅGAN

Multi-wave Diodlaser – Den kompletta lösningen för hårborttagning!
Kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke 755nm, 808nm och 1064nm. Tack vare en gradvis upphettning av dermis förhindras tillväxten av hår utan att omkringliggande vävnad skadas. Den svepande In-motion teknik håller lasern i ständig rörelse för att säkerställa full täckning. På så vis uppnår du ett långsiktigt hållbart resultat och garanterar en smärtfri behandling till dina patienter. Genom att kombinera absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, tillsammans med stor behandlings täckning, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.

Våglängd 755 nm är optimal för borttagning av hårstrån samtidigt som den är bäst inom absorptionsförmåga av melanin, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper. Särskilt för ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, behandlar 755nm våglängd utbuktningen av hårsäcken. Väldigt effektiv på inåtväxande hår och ger även bra resultat på inåtväxande hår i områden som ögonbryn och överläpp.

Hårborttagning på våglängd 808nm är mycket effektivt då all energi koncentreras på just hårrötterna. 808nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens. Behandlingen fungerar på mörka strån på både ljus och mörk hy. Optimal för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

1064 nm absorberas i högre grad i Melanin och Hemoglobin. På mörkare hud blir det betydligt svårare att kunna värma hårsäcken utan att bränna huden. Den effektivaste metoden är då en långpulsad Yag laser med våglängd på 1064 nm. Denna tränger mycket djupt ner i huden och kan då komma åt hårsäcken speciellt behandla djupt inbäddad hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden.

FÖRDELAR:

Egenskaper:

 • Permanent hårborttagning
 • Effektiv och snabb
 • Behandlingen är kostnadseffektiv
 • Ingen konvalescenstid
 • Klarar alla hårtyper
 • Behandlar djupt sittande hårfästen
 • Behandlingen i stort sett smärtfri
 • Kan användas året om
 • Påverkar starkt salongens övriga försäljning
 • Kombinationen laser med 3 olika räckvidd, våglängd 1064nm, våglängd 808nm och våglängd 755nm
 • 20 miljoner skott per livslängd
 • Effekten är mycket bättre än enskilda laser Förvärmning, hårborttagning, hjälper till samtidigt
 • Effektivare och bekväm
 • Klarar alla 6 hårtyper
 • Högeffektiv: 1-10Hz (10 pulser per sekund), med (in-motion) rörelse behandling
 • Sapphire kylteknik


PRODUKTFÖRFRÅGAN